Το Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης

Το Εθνικό Κέντρο Αντισφαίρισης που βρίσκεται στη Λευκωσία κατασκευάστηκε  το 2001 με συνολικό κόστος κατασκευής  €1,500,000 περίπου. Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης,  εκπροσώπων των αθλητικών Αρχών της Κύπρου και άλλων παραγόντων.

Είχαν τότε κατασκευαστεί τέσσερα γήπεδα  με χωμάτινη επιφάνεια. Το κεντρικο γήπεδο έχει χωρητικότητα 2000 φιλάθλων, δίδοντας έτσι, για πρώτη φορά την ευκαιρία να καταστεί η αντισφαίριση στην Κύπρο ένα άθλημα ανοικτό στο φίλαθλο κοινό.

Υπάρχουν επίσης καφετερία, μικρό γυμναστήριο, γραφεία, αποδυτήρια και μια μεγάλη αίθουσα πολλαπλής χρήσης που χρησιμοποιείται σήμερα για διάφορες δραστηριότητες της ΟΑΚ.

Η επιφάνεια των γηπέδων έχει ανακατασκευαστεί το 2008 με ακρυλικό υλικό «Plexipave». Τα γήπεδα χρησιμοποιούνται καθημερινά για την προπόνηση των αθλητών των εθνικών ομάδων και άλλων επίλεκτων αντισφαιριστών, καθώς και για τα πρωταθλήματα Davies Cup, τα Εθνικά πρωταθλήματα  και άλλες διεθνείς διοργανώσεις.