11/08/2020 - Κενή Θέση Ομοσπονδιακών Προπονητών Τένις

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΕΝΙΣ
ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΝΙΣ (ΟΑΚ)
 
Η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (ΟΑΚ) συνεχίζει να δέχεται αιτήσεις για την λειτουργία του πιλοτικού προγράμματος ομάδας Ομοσπονδιακών Προπονητών με μερική απασχόληση στο Εθνικό Κέντρο Τένις για τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων (U12,U14,U16,U18 Ανδρών-Γυναικών). Το πρόγραμμα θα έχει ισχύει για 10 μήνες (Σεπτέμβριος 2020-Ιούνιος 2021) και οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από ομάδα 5 προπονητών. Ο καθένας από αυτούς θα πρέπει να πληροί τα πιο κάτω:
 
Απαιτούμενα προσόντα
α.  Aναγνωρισμένο δίπλωμα στην Αντισφαίριση 
β. Οι αιτητές να είναι κάτοχοι Κυπριακού Διαβατηρίου και Λευκού Ποινικού Μητρώου  και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.
γ.  Προηγούμενη πείρα τουλάχιστον 6 ετών στην προπόνηση επίλεκτων αθλητών υψηλού επιπέδου           
δ.  Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής ή/και Αγγλικής γλώσσας.
ε. Να έχει συνοδεύσει Εθνικές Ομάδες σε Summer, Winter Cups, European Championships κλπ
στ. Πολύ καλή γνώση στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και προγραμμάτων συναφών με το άθλημα και τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων.
ζ.  Εμπειρία στη διοργάνωση και τη διεξαγωγή πρωταθλημάτων, καλή γνώση των σχετικών κανονισμών και δυνατότητα κάλυψης ειδικών καθηκόντων.
η.  Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτικές ικανότητες, προσωπικότητα, πρωτοβουλία και υπευθυνότητα, σωστή κρίση, αποδεδειγμένη  ικανότητα συνεργασίας μ’ όλους τους φορείς του Αθλήματος, αγάπη για το άθλημα και τους αθλητές, μεταδοτικότητα και διδακτικές ικανότητες.
θ. Συμμετοχή ως αθλητής / αθλήτρια στην ομάδα Davis Cup / Fed Cup/ Εμπειρία ως Captain στις ομάδες Davis Cup & Fed Cup.  θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
 
Το συνολικό ποσό που θα καταβληθεί για το εν λόγω πρόγραμμα είναι περίπου €36,000.
 
Αιτήσεις με βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα των πιστοποιητικών / διπλωμάτων θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΟΑΚ (Αμφιπόλεως 21, 2025 Λευκωσία) έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση Τ. Θ. 23931, 1687 Λευκωσία, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18/8/2020 το μεσημέρι. Θα γίνονται δεκτές κι αιτήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεομοιότυπου δεδομένου ότι τα πρωτότυπα θα επιδειχτούν  όταν ζητηθούν.
Όσοι υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση δεν είναι ανάγκη να ξαναυποβάλουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ΟΑΚ τηλ. 22449860/61.
 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΚΥΠΡΟΥ
11 Αυγούστου 2020