06/02/2018 - Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Π.Α.Κ. - Εκλογική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΚ – ΟΑΚ
Ετήσια Γενική Συνέλευση Σ.Π.Α.Κ. - Εκλογική 
 
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Αντισφαίρισης Κύπρου (Σ.Π.Α.Κ.) ανακοινώνει ότι την Κυριακή 25/02/18 στις 10:30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση για το έτος 2017 στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Εθνικού Κέντρου Τένις. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλα τα μέλη που έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους μέχρι και το έτος 2017. Γι’ αυτό τον λόγο ο ταμίας του Συνδέσμου θα είναι διαθέσιμος από τις 09:30 για να τακτοποιήσουν προηγούμενες οφειλές τους και να συμμετέχουν κανονικά στην Γενική Συνέλευση.
 
Σημειώνεται ότι η φετινή Γενική Συνέλευση θα είναι εκλογική κι ως εκ τούτου όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους μέχρι και την Τετάρτη 21/02/2018 και ώρα 18:00 στην Γραμματέα του Συνδέσμου Νίκη Τελώνη (99883521) ή στον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Θεόδουλο Στούππενο (99408040).
 
Η Ημερήσια Διάταξη της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως:
 
1. Ομιλία Πρόεδρου του Σ.Π.Α.Κ., Δημήτρη Ηροδότου, για τα πεπραγμένα για τα έτη 2016-2017.
2. Παρουσίαση Οικονομικών Καταστάσεων  από τον Ταμία, Νεοκλή Ιακωβίδη.
3. Εκλογές – Καταρτισμός νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα
4. Παρουσίαση Αναγνωρισμένου Προγράμματος Εκπαίδευσης Κύπριων Προπονητών από ITF (Bronze Level Coaching Education System).
5. Δημοσίευση Προσοντούχων Προπονητών στην Ιστοσελίδα της Ο.Α.Κ.
6. Δημιουργία Ταυτοτήτων Προπονητών Αντισφαίρισης σε συνεργασία με ΟΑΚ & ΚΟΑ και καθιέρωση ετήσιας άδειας εξάσκησης του επαγγέλματος προπονητή αντισφαίρισης.
7. Διαγραφή Μελών που δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους τα δυο τελευταία χρόνια.
8. Εισηγήσεις για διοργάνωση Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου Προπονητών
9. Διάφορα.
 
Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη της Συνέλευσης θα απευθύνει χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ο.Α.Κ. κ. Νώντας Μεταξάς, τον οποίο ο Σ.Π.Α.Κ ευχαριστεί θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλής χρήσης του Εθνικού Κέντρου Τένις. 
 
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Π.Α.Κ.