05/07/2019 - Διήμερο τελικών στο Ελαιών «Γιώργος Γκουγκούρης»

Διήμερο τελικών στο Ελαιών «Γιώργος Γκουγκούρης» 
 
Με τη διεξαγωγή των τελικών, ολοκληρώνεται το διήμερο 5-6 Ιουλίου, το Παγκύπριο ανοικτό πρωτάθλημα Ελαιών «Γιώργος Γκουγκούρης», που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ελαιών. Το «Γιώργος Γκουγκούρης» είναι αφιερωμένο στον αδικοχαμένο αθλητή του Ομίλου Ελαιών, που «έφυγε» τον Μάιο του 2014 μετά από τροχαίο δυστύχημα. 
 
Το πρωτάθλημα ανήκει στην ψηλότερη κατηγορία Grade 1, και σε αυτό συμμετείχαν 138 αντισφαιριστές (169 entries), που διαγωνίστηκαν στις χωμάτινες επιφάνειες του Ελαιών, σε 16 κατηγορίες στα Μονά και στα Διπλά, από τις ηλικίες των 12 ετών μέχρι και τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.  
 
Το απόγευμα της Παρασκευής, από τις 3.15μ.μ. θα αρχίσουν οι τελικοί στα πέντε χωμάτινα γήπεδα του Ελαιών, με τους τελικούς των Διπλών να κυριαρχούν στο πρόγραμμα. 
 
Το Σάββατο, ελέω υψηλών θερμοκρασιών, οι πέντε εναπομείναντες τελικοί θα διεξαχθούν το πρωί με ώρα έναρξης τις 09.00π.μ. Ανάμεσα τους φυσικά και ο μεγάλος τελικός των Ανδρών. Το πρωτάθλημα αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν το μεσημέρι του Σαββάτου με τις απονομές των επάθλων στους νικητές.
 
Κυπριακή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης
5 Ιουλίου 2019