02/04/2018 - Ευρωπαϊκό Τουρνουά στην Κύπρο: "Tsaneio Junior Cup TEU12"

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Κύπρο ευρωπαϊκό τουρνουά για ηλικίες κάτω των 12 ετών. Το «Tsaneio Junior Cup TEU12» ξεκίνησε το Σαββατοκυρίακο 30-31 Μαρτίου με τους προκριματικούς αγώνες και θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.
 
Την Κυριακή 1η Απριλίου στις 18.00, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Τένις Ιωαννίδη, όπου διεξάγονται οι αγώνες, η τελετή έναρξης στην οποία παρέλασαν νεαροί αντισφαιριστές από 20 χώρες !!!
 
Από την Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου ξεκίνησαν οι αγώνες του κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά στις 9:00π.μ. και θα ολοκληρώνονται μέχρι αργά το απόγευμα. Το τουρνουά θα ολοκηρωθεί το Μεγάλο Σάββατο με τη διεξαγωγή των τελικών. 
 
Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην Κύπρο, Ευρωπαϊκό τουρνουά για τις ηλικίες κάτω των 12 ετών. Το γεγονός ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υποχρεώνει τους διοργανωτές να παρέχουν πλήρη φιλοξενία στους αντισφαιριστές των εθνικών ομάδων λειτουργούσε κατά το παρελθόν αποτρεπτικά για τις ακαδημίες και τους ομίλους της Κύπρου, για να αναλάβουν μία τέτοια διοργάνωση.
 
Η διεύθυνση του TSANotel, εκφράζοντας για ακόμα μία φορά τα φίλαθλα συναισθήματα της, στηρίζει το άθλημα της αντισφαίρισης χορηγώντας την πλήρη φιλοξενία σε όλες τις εθνικές ομάδες, και μαζί με την Aκαδημία τένις Ιωαννίδη προχώρησαν στην διοργάνωση του «Tsaneio Junior Cup TEU12», του πρώτου ευρωπαϊκού τουρνουά τένις για ηλικίες κάτω των 12.