06/02/2018 - Tennis Europe Winter Cups U12

Tennis Europe Winter Cups U12 
Δύο αποστολές με έξι αθλητές για τις Εθνικές Ομάδες Αντισφαίρισης 
 
Η Κύπρος θα λάβει και φέτος μέρος στα πρωταθλήματα Winter Cups που διοργανώνει η Tennis Europe με δύο Εθνικές ομάδες Αγοριών U12 και Κοριτσιών U12, των τριών αθλητών η κάθε μια.
 
Η Εθνική ομάδα των Αγοριών θα αποτελείται από τους Ανδρέα Τίμινη, Άρα Μαχντεσιάν και Παύλο Τρύφων, οι οποίοι θα συνοδεύονται από τον Πέτρο Παγδατή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Hradek Nad Nisou της Τσεχίας, από 26-28 Ιανουρίου. Διεξάγονται στο πλαίσιο της «Zone Β» και εκτός από την Κύπρο στον ίδιο όμιλο θα βρεθούν οι ομάδες του Βελγίου, της Μολδαβίας, της Πολωνίας, της Ελβετίας, της Σλοβακίας, της Ουκρανίας και της διοργανώτριας Τσεχίας. Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 30 χώρες και η τελική φάση θα διεξαχθεί επίσης στην Τσεχία στην πόλη Veska από 9-11 Φεβρουαρίου.
 
Η εθνική ομάδα ομάδα των κοριτσιών θα αποτελείται από τις Χριστιάνα Σεβαστού, Κωνσταντίνα Τεμπριώτου και Άννα Δεμιρτζή και συνοδός της ομάδας θα είναι η Έλενα Χαραλάμπους. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της «Zone D» στο Khanty Mansyisk της Ρωσίας, περιοχή που βρίσκεται στη Νοτιοδυτική Σιβηρία από 26-28 Ιανουαρίου και σε αυτούς θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες της Βουλγαρίας, Γεωργίας, Ολλανδίας, Τουρκίας και της διοργανώτριας Ρωσίας. Στους αγώνες συμμετέχουν συνολικά 30 χώρες και η τελική φάση θα διεξαχθεί στο Σάντερλαντ της Μεγάλης Βρετανίας από 9-11 Φεβρουαρίου.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
19  Ιανουαρίου 2018