24/02/2020 - Coaching Beginners & Intermediate Players (ITF Level 1) Course

Σεμινάριο Προπονητών – Coaching Beginners & Intermediate Players (ITF Level 1) Course
 
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου (Ο.Α.Κ), θα διοργανώσει για 5η φορά στο Εθνικό Κέντρο Τένις, το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο προπονητών Coaching Beginners & Intermediate Players (ITF Level 1) Course. Το εν λόγω σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά 16 ημέρες και θα έχει ως Λέκτορες τους πιο κάτω:
 
1. Δημήτρη Ηροδότου (Director of C.T.F Coaching Education Department).
2. Νικόλα Κωνσταντίνου (C.T.F National Tutor).
3. Luca Ceccatelli (C.T.F National Tutor). 
 
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε τέσσερις (4) φάσεις ως ακολούθως:
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΛΗΣ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Μodule 1: Play Τennis Course 06-09/06/2020
Module 2: C.B.I. Module 1 26-29/06/2020
Module 3: C.B.I. Module 2 09-12/07/2020
Module 4: C.B.I. Module 3 & Exams 28-31/07/2020
 
Σημειώνουμε ότι για την επιτυχή απόκτηση του σχετικού διπλώματος όλοι οι συμμετέχοντες προπονητές ή υποψήφιοι προπονητές θα πρέπει να παρακαθίσουν και να επιτύχουν σε όλες τις πιο κάτω εξετάσεις:
 
1. Μodule 1 Play Τennis Course : Play Τennis Course: Γραπτή Εξέταση & Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων 
2. Module 2 C.B.I. Course 1:  Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων 
3. Module 3 C.B.I. Course 2: Πρακτική Εξέταση Επιπέδου Αντισφαίρισης (Playability Test) & Συμπλήρωση Ερωτηματολογίων
4. Module 4 C.B.I Course 3: Πρακτική Εξέταση Οργάνωσης & Εκτέλεσης Ομαδικής & Ατομικής Προπόνησης, Γραπτή Εξέταση.
 
Στους συμμετέχοντες που τελικά δεν θα πετύχουν σε κάποια ή κάποιες από τις πιο πάνω εξετάσεις θα δοθεί δίπλωμα παρακολούθησης του εν λόγω σεμιναρίου.
 
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους για να μπορούν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο σεμινάριο. Με βάση τις οδηγίες της Διεθνούς Ομοσπονδίας και για την διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής και διεκπαίρωσης του εν λόγω σεμιναρίου, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων έχει καθοριστεί στα δώδεκα (12) άτομα. 
 
Σε περίπτωση περισσότερων συμμετοχών η Ο.Α.Κ θα προχωρήσει σε επιλογή του μέγιστου προαναφερθέντος αριθμού κάνοντας χρήση τα πιο κάτω κριτήρια με την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:
 
1. Άτομα που έχουν συμπληρώσει με επιτυχία τα σεμινάρια Cyprus ITF Level 1 & Cyprus ITF Level 2 κατά τα προηγούμενα έτη. 
2. Προπονητές που είναι Μέλη ή Δόκιμα Μέλη του Σ.Π.Α.Κ
3. Άτομα που είναι ήδη προπονητές σε ομίλους ή ακαδημίες μέλη της Ο.Α.Κ.
4. Άτομα που έχουν άμεση σχέση με το άθλημα (ενεργοί ή πρώην αντισφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε εγχώρια πρωταθλήματα ή εξωτερικού πετυχαίνοντας κατάταξη) κι εκτελούν χρέη βοηθού προπονητή σε πλήρη ή μερική βάση (full-time or part time).
5. Άλλα άτομα που έχουν σχέση με το άθλημα (διαιτητές, γονείς ή και μέλη ομίλων/ακαδημιών-αντισφαιριστές που ασχολούνται με το άθλημα ως χόμπι)  
 
Το δικαίωμα συμμετοχής έχει καθοριστεί στα €400, ποσό το οποίο θα περιλαμβάνει κι ένα γεύμα την ημέρα για κάθε υποψήφιο. Οι αιτητές θα πρέπει να αποστείλουν μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής τους το ποσό των €150 ως προκαταβολή.
 
Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στην Ο.Α.Κ ή μέσω φαξ (22668061) ή email (info@tennis.com.cy ) μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020 στις 12:00 το μεσημέρι. 
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως αποταθείτε στα γραφεία της Ο.Α.Κ στα τηλέφωνα 22449860 ή 22449861.
 
 
Φιλικά,
 
Νώντας Κλ. Μεταξάς
Πρόεδρος
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
24 Φεβρουαρίου 2020