21/06/2019 - Τελικοί το Σάββατο 22 Ιουνίου στο παγκύπριο της Masters Academy

HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY OPEN GRADE 1 
Τελικοί το Σάββατο στο παγκύπριο της Masters Academy
 
Ολοκληρώνεται το Σάββατο 22 Ιουνίου, το Παγκύπριο πρωτάθλημα «Hellenic Bank Masters Tennis Academy» που διοργανώνει η ομώνυμη Ακαδημία στις εγκαταστάσεις της στο Στρόβολο. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 1 και σε αυτό διεξάγονται συναντήσεις σε 16 ηλικιακές κατηγορίες Ανδρών/Γυναικών σε Μονά και Διπλά, με τη συμμετοχή 158 συνολικά αντισφαιριστών (190 entries).
 
Οι τελικοί του Σαββάτου, θα αρχίσουν στις 09.00 το πρωί, και οι επόμενοι αγώνες θα αρχίσουν στις 10.30. Το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή, και στις 15.00 οι τελικοί θα επαναρχίσουν. Οι τελευταίοι τελικοί της μέρας συμπεριλαμβανομένου και του τελικού των Ανδρών, θα αρχίσουν στις 16.30, ενώ αμέσως μετά θα γίνουν οι απονομές των επάθλων και θα ακολουθήσει δεξίωση. Στο πρόγραμμα φυσικά είναι και η διεξαγωγή των περισσοτέρων τελικών στα Διπλά.
 
Στους Άνδρες τη συμμετοχή στον τελικό διεκδικούν μέσω των δύο ημιτελικών οι νικητές των ζευγαριών Σέργιος Κύζας Vs Aνδρέας Στυλιανού και Τόμας Μποντ Vs Νίκολας Κάμπελ.
 
Στις Γυναίκες το ζευγάρι του τελικού είναι Φλωρεντία Χατζηγεωργίου Vs Μαρία Κωνσταντίνου. Στην κατηγορία κοριτσιών U18 θα αναμετρηθούν στον τελικό η Κλειώ Μαρία Ιωάννου με την Αναστασία Γεωργιάδη.
 
Στις κατηγορίες κάτω των 16, στα αγόρια, τα ζευγάρια των ημιτελικών που επρόκειτο να διεξαχθούν την Παρασκευή ήταν Ειρηναίος Ιωάννου Vs Ανδρέας Φιλίππου και Κωνσταντίνος Τζιακούρης Vs Μπέρκε Εκκιντζί. Αντιστοίχως στην ίδια κατηγορία στα κορίτσια οι ημιτελικοί ήταν Μερίλ Σονάκιν Vs Αθηνά Κωμοδρόμου και Θέκλια Χριστοδούλου Vs Μαρίνα Μπαμπαλιούτα. 
 
Στην κατηγορία κάτω των 14, οι ημιτελικοί ήταν Ντορούκ Βάρογλου Vs Γιώργος Νικολάου και Μιχαήλ Μπαμπινιώτης Vs Παύλος Τρύφων. Στα κορίτσια αντίστοιχα τα ζευγάρια των ημιτελικών ήταν, Όλγα Ντανίλοβα Vs Κωνσταντίνα Τεμπριώτη και Τανσέλ Τσικ Vs Χριστιάνα Σεβαστού.  
 
Τέλος στους μικρούς κάτω των 12 ετών, όπου υπήρχαν και οι περισσότερες συμμετοχές, τα ζευγάρια των ημιτελικών συγκροτούν οι Κωνσταντίνος Μεγάλεμος Vs Ιωακείμ Κεφάλας και Αχιλλέας Μακρής Vs Σοφρώνης Γεωργίου. Στα κορίτσια η Μαρία Κοβάσεβιτς  αντιμετωπίζει την Χουάνιού Τσεν.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
21 Ιουνίου 2019