07/06/2019 - ITF Juniors Cup U18 J4 2019 / Larnaca

ITF Juniors Cup U18 J4 2019
Τελικοί στο Διεθνές Πρωτάθλημα του Ο.Α.Λάρνακας
 
Ολοκληρώνεται το Σάββατο 8 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, το διεθνές πρωτάθλημα "ITF Juniors Cup U18 J4 2019".  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή των τεσσάρων τελικών σε Αγόρια και Κορίτσια τόσο στο Μονό όσο και στο Διπλό.  Το πρωτάθλημα που ήταν κατηγορίας Grade 4, διοργάνωσε ο Ο.Α.Λάρνακας και σε αυτό έλαβαν μέρος αντισφαιριστές από 27 χώρες συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Οι τελικοί στα Μονά (Αγοριών και Κοριτσιών) θα αρχίσουν στις 10.00 π.μ. και αμέσως μετά το τέλος τους θα αρχίσουν οι τελικοί στα Διπλά.
 
Οι τελικοί θα διεξαχθούν με κυπριακή παρουσία αφού η Ελένη Λουκά εξασφάλισε την πρόκριση της στον τελικό του Διπλού με παρτενέρ την Αυστριακή Οστεράιχερ. Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν τις Βρετανίδες Αντέσινα και Ράσσελ. Η Ελένη Λουκά που προερχόταν από μια πετυχημένη αλλά και κουραστική συμμετοχή στους ΑΜΚΕ, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και του Μονού όπου αποκλείστηκε από την Αυστριακή Κάρνερ. Στον τελικό του Μονού έχουν προκριθεί οι δύο προαναφερθείσες Αυστριακές αντισφαιρίστριες.
 
Στον τελικό των αγοριών θα αναμετρηθούν o Μαρκ Κτίρι από τη Ισπανία με τον Ιγκόρ Κουρτιάσοφ από την Ρωσία. Στον τελικό του Διπλού Αγοριών προκριθηκαν οι Μπεργκάουν (Ger)/Κοέν (Isr), που θα αντιμετωπίσουν τους Μπόσαντσιτς (Αus) / Εάλα (Phi). Οι τελευταίοι απέκλεισαν στον ημιτελικό το κυπριακό δίδυμο των Παύλου Παρσών και Στέφανου Σάββα.  
 
Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου
8 Ιουνίου 2019