05/10/2018 - Φώτος Φωτιάδης : Ο ανιδιοτελής φίλος της Αντισφαίρισης

Η απώλεια του Φώτου Φωτιάδη, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών σε ηλικία 98 ετών, το πρωί της Παρασκευής 5 Οκτωβρίου 2018, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την κυπριακή κοινωνία, και ιδιαίτερα σε όλους όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της Αντισφαίρισης. 
 
Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά δεκαετιών αληθινός, ανιδιοτελής φίλος της Αντισφαίρισης, στυλοβάτης του αθλήματος, και η συμβολή του στην ανάπτυξη του αθλήματος ιδιαίτερα πολύτιμη και μοναδική. Δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει.
 
Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι στην Ομοσπονδία Αντισφαίρισης Κύπρου, εκφράζουν τα ειλικρινή συλληπητήρια, στους οικείους του εκλιπόντος. Ιδιαίτερα, στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά του Φώτου Φωτιάδη στις δύσκολες ώρες που περνούν.
 
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, θα παραστεί και θα εκπροσωπήσει την ΟΑΚ στην κηδεία του Φώτου Φωτιάδη. Παράλληλα στην επόμενη συνεδρία, θα λάβει αποφάσεις για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
5 Οκτωβρίου 2018