07/10/2017 - Τελικοί στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ο.Α.Λάρνακας - Grade 1

Τελικοί στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ο.Α.Λάρνακας - Grade 1
Στους Άνδρες Μενέλαος Ευσταθίου Vs Ελευθέριος Νέος (16.00)
 
Με τη διεξαγωγή έξι τελικών ολοκληρώνεται το Σάββατο 7 Οκτωβρίου το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας με τη συμμετοχή πέραν των 130 αντισφαιριστών σε 18 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες και είναι κατηγορίας Grade 1. Οι αγώνες διεξάγονται σε χωμάτινες επιφάνειες. Οι τελικοί αφορούν στα Μονά στις κατηγορίες των U12, U16, Ανδρών και Γυναικών. 
 
Ο τελικός της κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί τελευταίος και θα αρχίσει στις 16.00 το απόγευμα στο Court4 των εγκαταστάσεων του Ο.Α.Λάρνακας που διαθέτει και την μεγάλη κερκίδα η οποία αναμένεται να υποδεχτεί αρκετούς φίλους του αθλήματος. Οι Μενέλαος Ευσταθίου και Ελευθέριος Νέος που είναι το κορυφαίο δίδυμο που αγωνίζεται στις εγχώριες διοργανώσεις (απόντων των Μάρκου Παγδατή και Πέτρου Χρυσοχού), έδωσε για άλλη μια φορά φέτος ραντεβού στον μεγάλο τελικό ενός Παγκυπρίου πρωταθλήματος. Η πρόκριση τους αυτή τη φορά δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού αμφότεροι χρειάστηκαν να πάρουν κάποιες νίκες στα τρία σετ για να φτάσουν στον τελικό. Επιπλέον κίνητρο για τον τίτλο, αποτελεί το γεγονός ότι οι δύο αντισφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάταξη της ΟΑΚ για το 2017, δικεδικώντας την δεύτερη θέση πίσω από τον Μάρκο Παγδατή στην κατηγορία Ανδρών λίγο πριν το τέλος της χρονιάς.
 
Στην κατηγορία Γυναικών, η Ελένη Λουκά με διαδοχικές επιτυχίες τους τελευταίους μήνες τόσο στα πρωταθλήματα της ΟΑΚ, όσο και στα διεθνή πρωταθλήματα που διεχήχθηκαν στην Κύπρο, είναι το φαβορί για τον τίτλο. Στον τελικό θα συναντήσει την Άνθια Παναγιώτου που παρουσιάστηκε πολύ δυνατή στο πρωτάθλημα της Λάρνακας, και στην πορεία για τον τελικό απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό Λυγία Χριστοδούλου. Ο αγώνα αναμένεται να αρχίσει στις 14.30 (Court 1). 
 
Το πρόγραμμα των τελικών θα ανοίξει στις 13.00 με τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών U12 και θα ακολουθήσουν στις 14.30 οι τελικοί στις αντίστοιχες  κατηγορίες U16.
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής :
13.00 BS12 Ανδρέας Τίμινης Vs Ανδρέας Πανταζής 
13.00 GS12 Κλειώ Μαρία Ιωάννου Vs Άννα Δεμιρτζή 
14.30 BS16 Βλαδίμηρος Αδάμου Vs Πόλυς Κουρσάρος ή Ειρηναίος Ιωάννου
14.30 GS16 Μαρία Κωνσταντίνου Vs Αναστασία  Γεωργιάδη
14.30 Γυναικών Ελένη Λουκά Vs Άνθια Παναγιώτου
16.00 Ανδρών Μενέλαος Ευσταθίου Vs Ελευθέριος Νέος 
 
Όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ, στην ιστοδιεύθυνση http://ctf.tournamentsoftware.com/ η οποία ενημερώνεται αμέσως μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
6 Οκτωβρίου 2017