02/10/2017 - Σε εξέλιξη το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ο.Α.Λάρνακας - Grade 1

Την δεύτερη εβδομάδα διεξαγωγής του διανύει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας με τη συμμετοχή πέραν των 130 αντισφαιριστών σε 18 διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες. Το πρωτάθλημα είναι κατηγορίας Grade 1, και ήδη κατά την πρώτη εβδομάδα παρατηρήθηκε έντονος συναγωνισμός στις κατηγορίες που ολοκληρώθηκαν. Κατά την δεύτερη εβδομάδα οι αναμετρήσεις είναι αρκετά κλειστές, ήδη έχουν σημειωθεί κάποιες «εκπλήξεις» και το ενδιαφέρον των φίλων του Τένις που προσέρχονται τα απογεύματα στον παραδοσιακό Όμιλο της Λάρνακας στο κέντρο της πόλης διατηρείται αμείωτο. 
 
Κατά την πρώτη εβδομάδα του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις στις κατηγορίες U14 και U18, στα Αγόρια και στα Κορίτσια τόσο στα Μονά όσο και στα Διπλά, ενώ κατά τη δεύτερη εβδομάδα διεξάγονται και οι υπόλοιπες κατηγορίες (U12, U16, Ανδρών, Γυναικών). 
 
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί το προσεχές Σάββατο 7 Οκτωβρίου το απόγευμα, με τη διεξαγωγή μεταξύ άλλων, και των μεγάλων τελικών στις κατηγορίες Μονού Ανδρών και Μονού Γυναικών. 
 
Τα αποτελέσματα των επτά τελικών της πρώτης εβδομάδας του Larnaca Tennis Club Pancyprian Grade 1 έχουν ως ακολούθως: 
 
Larnaca Tennis Club Pancyprian Grade 1 (Τελικοί)
BS14 Παύλος Παρσόν Vs Στυλιανός Χριστοδούλου 2-0 (7-6[1], 6-2) 
GS14 Κλειώ Μαρία Ιωάννου Vs Μέριλ Σονάκιν 2-0 (6-2, 7-6[2])
BD14 Χρ.Ρ.Τίμινης / Μ.Κοντός Vs Ειρ.Ιωάννου/Α.Πανταζής 2-0 (7-5, 6-1)
GD14 Κλ.Μ.Ιωάννου/ Δ.Κουτσόφτα Vs Μ.Μπαμπαλιούτα / Θ.Χριστοδούλου 2-0 (6-0, 6-0)
BS18 Ματία Μάτιτς Vs Δημήτρης Αζοΐδης 2-1 (6-4, 6-2)
GS18 Ελένη Μακρίδου Vs Άνθια Παναγιώτου 2-1 (6-7[2], 6-3, 6-4)
GD18 Μ.Κωνσταντίνου / Ε. Μακρίδου Vs Π.Νικολαΐδου/ Α. Παναγιώτου 2-0 (6-3, 6-1)
 
Σε ότι αφορά την κατηγορία Ανδρών, ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά οι συμμετοχές των Μενέλαου Ευσταθίου (Νο1) και Ελευθέριου Νέου (Νο2). Ο Χρίστος Αβραάμ εξασφάλισε την πρόκριση στον προημιτελικό ύστερα από την νίκη του επί του Τόμας Μποντ (Νο3), εκεί όπου θα συναντήσει τον Ανδρέα Στυλιανού, ενώ στον δεύτερο  προημιτελικό θα αναμετρηθούν οι Δημήτρης Αζοΐδης και Παναγιώτης Νεάρχου. Ο Ελευθέριος Νέος, περιμένει τον αντίπαλο του, που θα προκύψει από τον αγώνα Στέφανου Σάββα Vs Χρίστου Κυρίλλου και ο Ματία Μάτιτς τον νικητή της αναμέτρησης Μενέλαος Ευσταθίου Vs Χρίστος Φακοντής. 
 
Στην κατηγορία Γυναικών, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Ελένη Λουκά (Νο1) Vs Φλορεντία Χατζηγεωργίου και Παντελεήμα Νικολαΐδου Vs Άνθια Παναγιώτου. 
Όλα τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της ΟΑΚ, στην ιστοδιεύθυνση http://ctf.tournamentsoftware.com/ η οποία ενημερώνεται αμέσως μετά τη λήξη του κάθε αγώνα.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
2 Οκτωβρίου 2017