18/07/2016 - HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY: Πέφτει η αυλαία με τέσσερις τελικούς

HELLENIC BANK MASTERS TENNIS ACADEMY OPEN 2016
Πέφτει η αυλαία με τέσσερις τελικούς
 
Με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού στην κατηγορία των Ανδρών, αλλά και τεσσάρων τελικών σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες, ολοκληρώνεται ύστερα από αγωνιστική δράση δύο εβδομάδων, το Σάββατο 16 Ιουλίου, το παγκύπριο πρωτάθλημα “Hellenic Bank Masters Tenis Academy Open 2016”. Το πρωτάθλημα που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Masters Tennis Academy στον Στρόβολο, από τη φετινή χρονιά αναβαθμίστηκε στην κατηγορία Grade 1, και σε αυτό έλαβαν μέρος 128 αντισφαιριστές, σε 15 διαφορετικές κατηγορίες.
 
Ο μεγάλος τελικός των Ανδρών θα αρχίσει στις 18.00 το απόγευμα, και σε αυτόν θα τεθούν αντιμέτωποι οι Χρίστος Χατζηγεωργίου και Ανδρέας Στυλιανού, οι οποίοι ήταν οι νικητές των δύο ημιτελικών της Παρασκευής. Ο Χρίστος Χατζηγεωργίου που φοιτά στις Η.Π.Α. και αγωνίζεται μόλις για δεύτερη φορά τη φετινή χρονιά σε πρωτάθλημα στην Κύπρο, νίκησε τον Δημήτρη Αραβή με 2-0 ( 6-0, 6-1) και ο Ανδρέας Στυλιανού νίκησε τον Χρίστο Κυρίλλου με 2-0 (6-3, 7-6[4]).
 
Του μεγάλου τελικού των ανδρών, θα προηγηθούν οι τελικοί στο Διπλό Αγοριών U12 (BD12), στο Μονό Αγοριών U16 (ΒS16), και στο Μονό Κοριτσιών U16 (GS16) οι οποίοι θα αρχίσουν στις 17.00. Στον τελικό του Διπλού Αγοριών B12, Κωνσταντίνος Τζιακούρης και Μάρκος Στυλιανίδης θα αντιμετωπίσουν τους Στυλιανό Παπαμιχαήλ και Θεόδωρο Ρούσο. Στην κατηγορία Αγοριών U16, το ζευγάρι του τελικού αποτελούν οι Γιώργος Ιακωβίδης και Ανδρέας Λοττίδης, ενώ στην αντίστοιχη κατηγορία των Κοριτσιών τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι νικήτριες των ημιτελικών συναντήσεων που θα διεξαχθούν ανάμεσα στις Χριστίνα Στυλιανίδη και Ελένη Μακρίδου στην πρώτη, και Βασιλεία Κύρου και Φλορεντία Χατζηγεωργίου στη δεύτερη.
 
Μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές και δεξίωση στο χώρο της Ακαδημίας. Μεγάλος χορηγός της Masters Academy είναι η Ελληνική Τράπεζα, που έχει επίσης ως χορηγούς την Καθημερινή, την Perrier, την McDonalds, την Χαραλαμπίδης-Κρίστης και την Lander Polar Ice.