12/02/2016 - Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Λάρνακας τίμησε τον Φίλιο Χριστοδούλου

Ο Όμιλος Αντισφαιρίσεως Λάρνακας πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου την ετήσια χοροεσπερίδα του, στο ξενοδοχείο Sun Hall στην Λάρνακα. Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου κ. Φίλιος Χριστοδούλου. Την χοροεσπερίδα τίμησε με την παρουσία του το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Χρίστος Ορφανίδης, τα μέλη του Ομίλου και πλήθος φίλων της Αντισφαίρισης στην πόλη του Ζήνωνα. 
 


Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Μάριος Πέτρου, αναφέρθηκε στην αθλητική σταδιοδρομία του Φίλιου Χριστοδούλου, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν εξαίρετο άνθρωπο που έχει προσφέρει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον στο χώρο της Αντισφαίρισης. Απευθυνόμενος στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς είπε ότι η απόφαση οφείλεται σε δύο κύριους λόγους : «Σας τιμούμε για την τεράστια και μακροχρόνια επιτυχημένη συμβολή σας ως Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και για την αγάπη σας προς τον Όμιλο μας. Όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν δίπλα μας, προσφέροντας πάντα τη βοήθεια σας».
 
Ο κ. Φίλιος Χριστοδούλου στην αντιφώνηση του αναφέρθηκε στη μεγάλη πορεία του Ομίλου Αντισφαιρίσεως Λάρνακας και των σημαντικών Κυπρίων αντισφαιριστών που υπήρξαν αθλητές του Ομίλου όπως οι  Άλκης Παπαμιχαήλ, Χάικ Αστζιάν, το ζεύγος Κωνσταντινίδη, Άραμ Καλατζιάν, Μαριέλλα Γεωργιάδου, Δωρέττα Λουρουτζιάτη, Στέλιο Γεωργιάδη και Μίλτο Φιλώτα, καθώς και στη στενή φιλία και συνεργασία που ανέπτυξε με τους Γιαννάκη Κωνσταντινίδη, Νίκο Λουρουτζιάτη, Σπύρο Χαραλαμπίδη, Χάικ Αστζιάν και Μάριο Πέτρου.  Ο Προέδρος της ΟΑΚ αποδέχτηκε με συγκίνηση την τιμητική διάκριση σημειώνοντας τα παρακάτω : «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Όμιλο Λάρνακας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι δίπλα σας για ανάπτυξη και ευόδωση των προσπαθειών για απόκτηση νέων εγκαταστάσεων για τον Όμιλο. Θα ήθελα να αφιερώσω την τιμητική αυτή διάκριση σ’ όλους τους συνεργάτες μου, καθώς επίσης στη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια μου για τη συμπαράσταση και ανοχή που επέδειξαν για τόσα πολλά χρόνια.»