21/01/2016 - Βγήκε η τετράδα στο «ΑΓΡΟΣ Διασωματειακό Πρωτάθλημα»

Βγήκε η τετράδα στο «ΑΓΡΟΣ Διασωματειακό Πρωτάθλημα» 
 
Με μεγάλη συμμετοχή και εξαιρετικό ενδιαφέρον συνεχίστηκε το σαββατοκύριακο το «ΑΓΡΟΣ Διασωματειακό Πρωτάθλημα, με τους αγώνες της προημιτελικής φάσης. Από τα τέσσερα ζευγάρια την πρόκριση για την ημιτελική φάση εξασφάλισαν ο Ο.Α. Παραλιμνίου, η Ακαδημία Ηροδότου, ο Ο.Α.Ελαιών και το Φιλτ Κλαπ.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της προημιτελικής φάσης είναι τα ακόλουθα : 
Ο.Α. Παραλιμνίου – Ο.Α. Αμμοχώστου 8-4
Ακαδημία Ηροδότου – Ακαδημία Avantage 13-0
Ο.Α. Ελαιών – Ο.Α. Λάρνακας 7-5
Σπόρτιγκ Κλαπ - Φιλτ Κλαπ 1-12
 
Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου. Ύστερα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Τένις, τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα ακόλουθα (σε παρένθεση η έδρα διεξαγωγής):
Ακαδημία Ηροδότου – Ο.Α. Παραλιμνίου (Ακ.Ηροδότου)
Ο.Α. Ελαιών – Φιλτ Κλαπ (Φιλτ Κλαπ)
 
Οι νικητές των δύο ημιτελικών θα δώσουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (24 Ιανουαρίου) που θα διεξαχθεί στο Εθνικό Κέντρο Τένις. Τόσο οι ημιτελικοί αγώνες όσο και ο τελικός θα αρχίσουν στις 10.00 το πρωί.
 
Το «ΑΓΡΟΣ Διασωματειακό Πρωτάθλημα» αποτελεί την πρώτη διοργάνωση που περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό καλεντάρι του 2016, και σε αυτό δήλωσαν συμμετοχή δέκα Όμιλοι Αντισφαίρισης. Κάθε αγώνας περιλαμβάνει 13 συναντήσεις στις κατηγορίες U12, U14, και U18, στα Αγόρια και στα Κορίτσια, τόσο στα Μονά όσο και στα Διπλά καθώς και την αναμέτρηση του Μονού Ανδρών.

19 Ιανουαρίου 2016