22/11/2015 - Futures 1 : Τσιτσιπάς (Gre) Vs Φολί (Bel), διεκδικούν τον τίτλο ...

Εκτός τελικού ο Χρυσοχός
Τσιτσιπάς (Gre) και Φολί (Bel), διεκδικούν τον τίτλο (10.00 π.μ.)
    
Με τη διεξαγωγή των δύο ημιτελικών στο Μονό, συνεχίστηκε το Σάββατο στο Εθνικό Κέντρο Τένις το διεθνές πρωτάθλημα Cyprus Men´s F1 Futures,  που διοργανώνει η Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου. Στον τελικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή Κεντρικό γήπεδο, προκρίθηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την Ελλάδα και ο Αλεξάντρε Φολί από το Βέλγιο. Ο τελικός θα αρχίσει στις 10.00 το πρωί.
 
Ο Πέτρος Χρυσοχός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, και αποκλείστηκε εύκολα από τον Αλεξάντρε Φολί με 2-0 (6-1, 6-1). Ο κύπριος αντισφαιριστής σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και έχασε μέσα σε μόλις μία ώρα και δέκα λεπτά από τον Βέλγο αντίπαλο του, που είναι το Νο2 στο ταμπλό.
 
Αντίθετα ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στον Αντριάν Σικόρα (Νο1) από τη Σλοβακία και τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο5), από την Ελλάδα, ήταν συγκλονιστικός και κρίθηκε στα τρία σετ ύστερα από μεγάλη μάχη που κράτησε δύο ώρες και 45 λεπτά. Ο 17χρονος Ελλαδίτης παρά το ότι έχασε το πρώτο σετ, αντέδρασε και έπαιξε ως ίσο προς ίσο τον Σλοβάκο κερδίζοντας τα επόμενα δύο με 6-3, και 7-5 και την πρόκριση στον τελικό. 
 
Το πρωτάθλημα μοιράζει στους νικητές $10,000 συνολικά, και σε αυτό έλαβαν μέρος, αντισφαιριστές από 22 χώρες, στηρίζουν οι χορηγοί της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου, Αγρός Φυσικό Μεταλλικό Νερό, ΟΠΑΠ Κύπρου, AUDI, ALPHA BANK, και WILSON επίσημη μπάλα της ΟΑΚ. 
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
21 Νοεμβρίου 2015