10/11/2015 - Η Ελένη Λουκά διεκδικεί στο Field Club Cup U14 στα Μονά

Η Ελένη Λουκά διεκδικεί τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Tennis Europe
Τελικοί στο Field Club Cup U14 στα Μονά 
 
Ολοκληρώνεται το Σάββατο 31 Οκτωβρίου το διεθνές πρωτάθλημα Field Club Cup U14 που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ομίλου στη Λευκωσία. Η διοργάνωση που είναι κατηγορίας Grade 3, σημαδεύτηκε από τις εξαιρετικές παρουσίες των νεαρών Κυπρίων αντισφαιριστών ολοκληρώνεται με τους δύο τελικούς στα Μονά Αγοριών και κοριτσιών που θα αρχίσουν στις 10.00 το πρωί. 
 
Στα κορίτσια η Ελένη Λουκά θα διεκδικήσει τον τίτλο αφού ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ,  θα αγωνιστεί στον τελικό που θα διεξαχθεί στο Court 1. Αντίπαλος της η Πολίνα Γκούπινα από την Ουκρανία που είναι Νο1 στο ταμπλό. Η Λουκά θα επιδιώξει να πάρει τη ρεβάνς από την Ουκρανή, αφού οι δύο αθλήτριες τέθηκαν αντιμέτωπες και στο Διπλό των κοριτσιών. Η Γκούπινα με παρτενέρ την Τζούλια Νικιτίνα (RUS), επικράτησαν των Λουκά και Κούρμι (MLT) με 2-1 (6-3, 4-6, 10-6).
 
 
Στα αγόρια, ο τελικός θα είναι υπόθεση των Σέρβων, αφού στον τελικό προκρίθηκαν ο Νεμάνια Σουμπάνοβιτς (Νο1), και ο συμπατριώτης του Βίκτορ Γιόβιτς (Νο3). Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Φιλτ Κλαπ.
Την Παρασκευή ο Σέργιος Κύζας με παρτενέρ τον Γιώργο Μορφονιό από την Ελλάδα, κατέκτησαν τον τίτλο στο Διπλό όπου αντιμετώπισαν τον Ανδρέα Τζιακούρη και Νεμάνια Σουμπάνοβιτς επικρατώντας ύστερα από συναρπαστικό αγώνα με 2-1 (6-4,4-6, 10-8).
Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος στο Field Club, θα αρχίσει το πρωτάθλημα Eleon Tennis Cup U14. Το Σαββατοκυρίακο θα γίνουν οι αγώνες των προκριματικών έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το κυρίως ταμπλό σε αγόρια και κορίτσια, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά.
 
Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
30 Οκτωβρίου 2015